20. 5. 2024

Cunoașterea generațională – în medicină și farmacie

1 minut timp de citire

Krka este cunoscută nu numai pentru medicamentele sale de calitate, ci și pentru parteneriatele sale cu medici, medici veterinari și farmaciști. Toți aceștia îngrijesc oameni și animale din întreaga lume cu produsele noastre de calitate superioară.

Cu ocazia aniversării, am sprijinit simpozionul internațional „Cunoașterea generațiilor pentru sănătatea tuturor”, organizat de Asociația Medicală Slovenă. 230 de participanți din 30 de țări s-au reunit în sala Krka din Novo mesto, inclusiv lideri de opinie de prim rang în cardiologie, psihiatrie, tratamentul diabetului și gestionarea durerii, precum și farmaciști și veterinari. Aceștia au vorbit despre tratamentul cuprinzător și de înaltă calitate al celor mai frecvente boli ale timpului nostru cu medicamente validate clinic.

Generations of Croatians lucrează în beneficiul pacienților, dar lucrăm și cu publicul profesionist. Îi ținem la curent cu noile cunoștințe despre medicamente și ghiduri de tratament. Suntem partenerul lor de încredere de 70 de ani. Ieri, astăzi și mâine.

KRKA-International-symposium-17-5-2024-53-w825
Mesele rotunde au fost moderate de directorul de marketing Elizabeta Suhadolc, directorul medical Breda Barbič-Žagar, directorul de marketing strategic Vojko Rebolj și directorul de marketing zonal Leon Gril. La discuții au luat parte 12 participanți.